Haluatko antaa palautetta sivujen sisällöstä? Kerro ihmeessä mielipiteesi sivuston sisällöstä tai sivutosta yleisesti. Mikäli löysit jonkin asiavirheen tekstistä, apuasi jutun korjaamiseksi arvostetaan erittäin paljon.

Onko sinulla ideoita sivuston sisältöön liittyen? Mikäli haluaisit kuulla jostain tietystä asiasta enemmän tai kysyä lisätietoja johonkin juttuun liittyen, kerro toivomuksesi tai lähetä kysymyksesi. Entä onko mielessäsi jokin asia, jonka uskot sopivan tämän sivuston sisältöön ja haluaisit sivustolle tekstin aiheesta. Ehdota aihetta rohkeasti, katsotaan jospa juttu saataisiin kasaan.

Onko sinulla valokuvaamiseen liittyviä kysymyksiä? Kaikkia valokuvaamiseen liittyviä asioista ei tekstien puitteissa millään ehditä käsittelemään, mutta aiheen parissa pähkäileviä pyritään auttamaan jos vain suinkin osataan. Kysymyksesi voivat liittyä vaikkapa kameroihin tai niiden käyttämiseen, kuvankäsittelyyn tai kuvien myymiseen.

Voit lähettää viestin tai kysymyksesi osoitteeseen teemu@digikuvaaja.net, tai Digikuvaajan Facebook-sivulle, mikäli niin tahdot. Sivustolta löytyy myös yhteydenottolomake, jota käyttämällä saat viestisi varmasti perille.