Hqdefault

Time lapse -video action kameralla

Tulinpa hakkineeksi itselleni synttärilahjaksi halvan action-kameran. Olen GoProta harkinnut jo todella pitkään, mutta päädyin kuitenkin vastaavaan kiinalaiseen halpamalliin. Muutaman testiotoksen perusteella voin sanoa, että olen äimistynyt siitä kuvalaadusta, jonka tämä hieman tulitikkuaskia isompi laite tuottaa.

Kamera on Diel SJ5000 HD Action. Tilasin se e-villestä, mutta totesin että olisin tainnut saada sen vielä halvemmalla Amazonista. Luulin oikeastaan tilanneeni kameran WI-FI:llä maustetun version, mutta jotenkin onnistuin sähläämään tilausta tehdessäni. No, enpä taida jaksaa palautella, ostan sitten toisen jos tarvitsen Wi-Fi:ä jossain vaiheessa.

Itse laite on todella helppokäyttöinen ja tuottaa erittäin laadukasta 1080P-kuvaa, joka riittä omaan käyttööni loistavasti. 4K-videota en ainakaan vielä tarvitse, kun ei ole laitetta missä sitä voisi edes katsoa. Myös valokuvaaminen onnistuu 14 megapikselin tarkkuudella ja time lapset sun muut erikoisuudet löytyvät suoraan valikoista. Bonuksena kameraan käyvät kaikki GoPro-kameran kiinnikkeet ja muut härpäkkeet, ja niitä tulee kassillinen valmiiksi jo myyntipakkaukseen sullottuna.

 

Tämä ensimmäinen julkaisemani video ei ehkä anna täyttä kuvaa kameran kuvanlaadusta, mutta lisää videoita on luvassa myöhemmin. Ainoa asia, jota en oikein tajua, on kameran hinta. Laskeepa sitä millä valuutalla hyvänsä, jotenkin uskomattoman vähän kamera maksaa. Amazonista muistikortin kanssa alle sata puntaa!

 

1 reply

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!