Tietosuojalausunto

Digikuvaaja.com sivuilla näytetään mainoksia. Mainostavat yritykset tai mainosverkostot saattavat käyttää tältä tai muilta sivustoilta saatuja tietoja käynneistäsi (ei kuitenkaan henkilötietojasi, kuten nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi) voidakseen näyttää täsmällisemmin sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia.

Osaan teksteistä on sijoitettu kumppanuusmarkkinointilinkkejä, mikä tarkoittaa sitä, että tehdessäsi hankintoja näitä linkkejä käyttämällä, maksaa hankitun tuotteen tai palvelun myyjä pienen korvauksen tämän sivuston ylläpitäjälle. Maksamasi hinta ei kuitenkaan ole sen korkeampi kuin millä tahansa muulla tavallakaan ostaessasi, vaan päin vastoin — hinta on usein valmiiksi alennettu tai saatat saada käyttöösi erityisen alennuskoodin ostoksiasi varten. Kaupat tehdään aina ostajan ja myyjän kesken, joten vastuu kaupanteosta on kaupan osapuolilla, eikä tämän sivuston ylläpitäjällä.

Jotkut artikkelit ovat sponsoroituja, ja ne on merkitty ’Sponsoroitu’ -tunnisteella. Sponsoroitujenkin artikkeleiden aiheet on valittu siten, että sisältö sopii sivuston aihepiiriin ja sisällön arvellaan kiinnostavan lukijaa. Artikkeleissa esitetyt mielipiteet ovat kuitenkin aina kirjoittajan omia.