Rauhallista Joulua kaikille!

Kylläpä tauko tekstien tuottamisessa venähti pitkäksi. Pahoitteluni tästä kaikille lukijoille. Tilasin itselleni Adoben Creative Cloudin, ja siihen tutustuessa ei ole oikein ollut aikaa muuta tehdäkään. Photoshop CC on tosin suunnilleen sellainen kuin Photoshop on ollut aina ennenkin, mutta muutamia nettitutoriaaleja olen katsellut varmuuden vuoksi. Loistava ohjelma, eipä käy kiistäminen.

Lisäksi olen tutustunut Creative Cloudin mukana tulevaan Behance Prositeen, ja luonut jonkinlaista portfoliota itselleni. Ihan täydellinen ei integraatio Lightroomin kanssa ole, mutta ehkä muutosta on tulevaisuudessa luvassa. Aion palata tähän Prosite-asiaan myöhemmin kevään kuluessa.

Flickr on uudistunut aika perusteellisesti kuluneen vuoden aikana. Flickrin uusista ominaisuuksista ja ilmeestä on myös luvassa lisää tietoa jutun muodossa ensi vuoden alusta.

Ajauduin myös tutkimaan Tumblrin malleja, ja hankin itselleni yhden mallin valokuvasivustoni pohjaksi. Sitä voi kiinnostuneet käydä katsomaassa täältä: tretjakovgallery.com. Jatkossa julkaisen kuvani Flickriin, 500px– ja Tumblr -sivuistoille.

Nyt on aika rauhoittua Joulun viettoon. Tänä vuonna ei täällä etelässä ole lumihankien korkeudella koreiltu, jonka vuoksi valokuvaaminen luonnossa on jäänyt ainakin minulta lähes nollaan. Mitäpä tuosta, välillä on hyvä pitää taukoa. Pitää vaan muistaa olla syyllistämättä itseään ja kerätä hyvillä mielin voimia valoisempaa vuodenaikaan varten.

Oikein rauhallista Joulun aikaa kaikille lukijoille, palataan ensi vuonna asiaan!

-Teemu

4 kommenttia
  1. seita
    seita says:

    Kiitos Photoshop CC-vinkistä. Minulla on ollut nyt CC kuukauden verran käytössä. Hienoja juttuja vanhaan photariini verrattuna. Mutta paljon on vielä opiskeltavaa.
    Hyvää Joulunaikaa.

    Vastaa

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!