Nik plugins screenshot

NIK Collection -ohjelmistopaketti ja opastusvideot saatavilla ilmaiseksi

Hyviä uutisia! Google laski NIK Collection -ohjelmistopaketin hintaa reilusti. Eikä tämän enempää voi hintaa enää laskea, nimittäin aiemmin149 dollaria maksanut ohjelmisto on nyt ladattavissa täysin ilmaiseksi. Eikä tämä ole aprillipila! Google osti aikoinaan Nik Softwaren, ja laski tämän ohjelmistopaketin hintaa jo silloin 499 dollarista siedettävämpään 149 dollariin. Ja nyt siis koko paketti muuttui täysin ilmaiseksi.

Herää kysymys, että miksi näin? Todennäköistä on, että Google ei aio tätä ohjelmistoa enää kehittää. Ilmeisesti potentiaalinen asiakaskunta ohjelmistopaketille on liian pieni, eikä Google näe arvoa niin pienissä markkinoissa. Mutta minä näen arvoa tässä ohjelmistossa, se on nimittäin aivan huippuluokan softa. Olen käyttänyt sitä vuosia, ja se on edelleen yksi parhaista käytössäni olevista kuvankäsittelyohjelmista.

Nik Software Collection

Nik Software Collection on saatavilla ilmaiseksi

NIK Collection sisältää kattavan valikoimat ohjelmia

Nikin softapaketti sisältää seuraavat sovellukset: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro, ja Dfine. Se toimii yhdessä Photoshopin, Lightroomin, Capture Onen ja Aperturen kanssa.

Ohjelmia voi käyttää myös ilman edellä mainittuja sovelluksia. Olen käsitellyt jonkin verran ohjelmiston käyttöä aiemmissa teksteissäni. Löydät linkit teksteihini jutun lopusta.

Eikä tässä vielä kaikki. Googlen Nik Collectionin lisäksi minulla on toinenkin kovan luokan vinkki. Tim Grey on päättänyt antaa myymänsä Nik Collectionin opetusvideot myöskin ilmaiseksi kaikille halukkaille. Videot saadaksesi sinun pitää rekisteröityä Graylearning.com -sivustolle, jonka jälkeen voi katsoa Timin videot joko suoraan sivustolta, tai voit ladata ne tietokoneellesi. Tämänkin paketin arvo oli aiemmin pitkälle toista sataa dollaria, joten kannattaa vilkaista videot.

Lataa Nik Collection ilmaiseksi tästä.

 

Että jopa ollaan aikoihin eletty. Ilmaista kuvankäsittelyohjelmistoa tarjolla ja vielä koulutuskin kaupan päälle. Elämme mukavia aikoja, eipä voi valittaa.

Lue lisää ja tutustu Nik Collectioniin:

 

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!