Oulangan kansallinpuisto hdr maisema

Maisemakuvia Oulangan kansallispuistosta

Terveisiä kuusamosta! Käytiin loppukesästä Kuusamossa perheeni kanssa lomailemassa ja sairastamassa. Kumma juttu, pari päivää meni autoillessa suuntaansa ja perille päästyämme iski napakka syys-flunssa. Ei voisi huonommin loma alkaa.

Jotain kuvia sain kuitenkin aikaiseksi niinä päivinä, kun olimme retkeilemässä. Alla oleva kolme kuvaa ovat kaikki kolmesta eri valotuksesta luotuja HDR-kuvia. Pari ensimmäistä onnistui juuri niin hyvin kuin toivoinkin, viimeisen kanssa oli aika vääntö, eikä se vieläkään ihan ole sellainen kuin ajattelin. Jotain opittavaa tässä hommassa vielä on. Ehkä valotuksia kannattaisi ottaa enemmän per kuva?

Maisema tunturijärvestä.

Kuvan lampi löytyi jostain sieltä vaaran laelta.

Pitkospuut tunturijärven kupeessa

Pitkospuita pitkin kulkeminen oli todella helppoa.

Paljon pidemmällekin olisin halunnut kulkea, ja enemmän päiväretkiä tehdä. Olosuhteiden pakosta patikointi oli melko vaatimatonta, mutta näitä kuvia katsellessa lupaan itselleni palata paikalle vielä joskus uudelleen. Kyllä Suomi vaan on sitten kaunis maa!

Kiutaköngäs

Kiutakönkään kupeessa oli pari nättiä peiliä.

2 kommenttia
  • Teemu Tretjakov
   Teemu Tretjakov says:

   Kiitos. Kyllä varsinkin viimeisen kuvan varjot olivat ihan mustia siinä kuvassa missä taivaassa oli vielä sävyjä. Ilman HDR:ää ei näitä kuvia olisi syntynyt. Jotain ehkä, mutta ei mitään julkaisukelpoista…

   Vastaa

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!