Hei!

Olen Teemu Tretjakov, innokas valokuvauksen harrastaja ja Digikuvaaja -sivuston perustaja. Tunnen voimakasta vetoa kaikenlaisten teknisiin vempeleisiin, kerään tietoa valokuvaamisesta ja siihen käytettävistä laitteista sekä kuvien myymisestä ja jaan sitä blogini lukijoille.

Olen työskennellyt aiemmin pitkän uran IT-alalla asiantuntijan tehtävissä, mutta keskityn tällä hetkellä itseni kehittämiseen valokuvaajana aina silloin kun saan suinkin aikaa itselleni perhe-elämän pyörteissä järjestettyä.

Käyttövoimani saan perheeni tuesta ja valokuvaamisen aiheuttamasta puhtaasta intohimosta, sekä tietenkin lukijoiden palautteesta. Parhaiten tunnen onnistuneeni silloin, kun saan rakentavaa ja rehellistä palautetta toiminnastani rakastamani harrastuksen parissa.

Tavoitteenani on kehittää Digikuvaaja.net -sivustoa yhä kattavammaksi tietolähteeksi tuhansille suomalaisille valokuvauksen harrastajille. Tämä harrastuksena ylläpitämäni sivusto on alkanut valtaamaan alati kasvavan osan vapaa-ajastani, enkä voisi toivoa mitään enempää, kuin että jonain päivänä voisin panostaa siihen täyspäiväisesti. Sitä odotellessa, pidän rattaat pyörimässä ja kerään kokemuksia ja palautetta sivustosta.

Haluan kiittää kaikkia lukijoita tähän mennessä saamastani tuesta ja palautteesta! Sinäkin voit siis vaikuttaa sisältöön lähettämällä palautetta ja ehdotuksia juttujen sisällöksi yhteydenottolomakkeella.

 

Profiilikuva