Kuumailmapallo kuumaa huumaa tapahtumasta

Ilmailukuvia Kuumaa Huumaa 2012 -tapahtumasta

Vihdoinkin sain kuumailmapallosta kuvan, joka näyttää siltä että se lentää oikeasti, eikä vain möllötä taivaalla. Tarkoitan sitä, että yleensä kun kuumailmapalloa kuvaa, sen taustalla näkyy vain taivasta ja pallo on jotenkin irrallaan kaikesta.

Viikonloppuna Hämeenlinnassa järjestetyssä Kuumaa Huumaa 2012 -ilmailutapahtumassa oli mahdollista seurata pallojen lentoon lähtöä. Varmistin paikan itselleni ja kameralleni linnan vallien päältä ja onnistuin ottamaan kuvan, jossa on myös maata kuumailmapallon taustalla. Olisin tosin toivonut, että palloja olisi lähetetty enemmän ja samaan aikaan. Nyt taisi olla vain kaksi palloa ja lähtöjen välissä oli liian pitkä aika pallojen saamiseksi samaan kuvaan. Ehkäpä joskus tässä tapahtumassa on ollut enemmänkin palloja ilmassa samaan aikaan.

Canon EOS 7D 90mm 1/250s. f/4.0

Tapahtuma oli oikein mukava ja tunnelma kiireetön, mutta aika meinasi käydä tosin pitkäksi. Ja kun kuumailmapallot nousivat taivaalle vasta tapahtuman lopussa hieman ennen yhdeksää, pitikin käydä välillä huilaamassa ja hakemassa uutta vauhtia. Ehkäpä ensi vuonna vaivaudun paikalle vasta tapahtuman loppupuolella. Nyt voi myös paremmin suunnitella kuvauspaikkoja yms. kun on kerran ollut paikalla.

Mikäli ilmailu kiinnostaa ja haluat kuvata lentokoneita ja muita härveleitä lennossa ja maalla, niin suosittelen osallistumaan tähän vuotuiseen tapahtumaan Hämeenlinnan Linnan Puistossa. Tapahtuma on ilmainen.

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!