Hämeenlinna Photo Walk 2014

Järjestämme kansainvälisenä Global Photo Walk -päivänä 6.9.2014 paikallisen Photo Walk -tapahtuman myös Hämeenlinnassa. Ajatuksena on koota kaikki halukkaat valokuvauksen harrastajat ja ammattilaiset yhteen ja kiertää kameran kanssa kävellen hieman Hämeenlinnan keskustaa kaikkea mielenkiintoista nähtävää valokuvaten. Tapahtuman jälkeen kuvat ladataan 500px -sivustolle ja jaetaan siellä muille osallistujille ihasteltaviksi.

Idea tapahtuman järjestämiseksi lähti 500px.com sivuston järjestämästä Global Photo Walk -tapahtumasta. Ikävä kyllä heräsimme mukaan hieman liian myöhään, jotta olisimme ehtineet virallisesti osallistumaan tapahtumaan. Se ei kuitenkaan estä pitämästä omaa tapahtumaa, ja kävelyn aikana kuvatut kuvat voi joka tapauksessa ladata 500px.com -sivustolle, jossa ne ovat sitten kaikkien nähtävillä.

Kuinka tapahtumaan osallistutaan?

Tapahtumaan osallistuminen on helppoa. Voit ilmoittaa tulostasi Facebookin kautta ilmoittautumalla tapahtumaan siellä. Sen jälkeen vain ilmestyt kamerasi kanssa aloituspaikalle South Beach Wake -vesiurheilukeskuksen eteen lauantaina 6.9.2014 klo. 13.00. Kävely kestää arviolta parisen tuntia, riippuen vähän etenemisvauhdistamme.


Hameenlinna photo walk kartta
Kartta suunnitellusta reitistä. Aloituspiste on merkitty karttaa punaisella täplällä.

Kävelyn jälkeen kukin osallistuja lataa kuvansa 500px.com-sivustolle omilla tunnuksillaan ja lisää kuviin tunnisteet ‪#‎WeAre500px‬ ja ‎#HameenlinnaPhotoWalk‬. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia 500px.com-sivustolle, saat ne ilmaiseksi täältä. Mitään paineita kuvien laadun suhteen on turha itselleen asettaa. Kukin kuvaa tyylillään, ja muutamakin kuva matkan varrelta riittää. Kyseessä ei ole valokuvauskilpailu,  vaan tarkoitus on pitää hauskaa yhdessä. Kuvia on kiva ottaa ja nähdä muiden ottamia kuvia samoista kuvauspaikoista. Kaikista hienointa tapahtumassa on varmasti tavata muita valokuvaajia ja vaihtaa kuulumisia!

Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja tällä tavalla nopeasti ensin hieman koemielellä. Ensi vuonna osallistumme viralliseen Global Photo Walk -tapahtumaan, joten nyt on hyvä harjoitella ja kerätä vähän kokemusta tapahtuman järjestämisestä. Tervetuloa kaikki mukaan!

 

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!