Dxo optics pro

DXO Optics Pro 8 ja Viewpoint 1 saatavilla ilmaiseksi!

Viikonloppu edessä ja mikäpä sen mukavampaa, kuin että saa tutustua uusiin kuvankäsittelyohjelmiin. Nyt olisi taas tarjolla huippu kuvankäsittelyohjelmia ihan ilmaiseksi kaikille halukkaille. DXO Optics Pro 8 ja DXO Viewpoint 1 ovat helmikuun loppuun saakka ladattavissa ilmaiseksi sähköpostiosoitetta vastaan. Kyseessä ei ole tälläkään kertaa ole uusimmat versiot kyseisistä ohjelmista, mutta ne ovat varsin käyttökelpoisia edelleen.

DXO Optics Pro 8

Uusin tällä hetkellä myynnissä oleva versio DXO Optics Prosta on versio 10, ja nyt ilmaiseksi on jaossa versio 8. Se on erittäin tehokas ohjelma kuvanlaadun parantamiseen monella eri tapaa. Siinä on mm. tehokas kohinanpoisto-, ja terävöitystekniikka. Ja jos vaikka Lightroomin kuvien hallinta tuntuu liian monimutkaiselta, eikä kuvakirjaston pitäminen tietokannassa kiinnosta, niin DXO Optics Prota voi käyttää myös kuvien hallintaan suoraan kovalevyn kansiorakenteen kanssa. Tiedän, että joillekin se on ainoa oikea tapa pitää kuvat järjestyksessä.

 

5_2_2015_11_14-2015-02-5-10-47.png

DXO Viewpoint 1

DXO Viewpoint menee tällä hetkellä versiossa 2, ja tämä ilmainen on sitä edeltävä versio 1. Eli ihan uusin ei ole tämäkään, mutta täysin toimiva työkalu kuitenkin. Viewpoint on suunniteltu erilaisiin perspektiivivirheiden korjaamiseen.

Se on erittäin kätevä työkalu paljon laajakulmaobjektiivien kanssa kuvaaville. Monet ohjelman ominaisuudet löytyy suoraan Lightroomista ja Capture One Pro:sta, mutta ellei kumpaakaan edellä mainituista ohjelmista omista, niin tässä olisi ilmainen vaihtoehto.

 

5_2_2015_11_35-2015-02-5-10-47.png

Viewpoint toimii myös yhdessä Photoshopin, Photoshop Elementsin, Lightroomin ja Aperturen kanssa. Niin ja kerroinkohan jo sen, että kumpikaan näistä ohjelmista ei maksa mitään! Tarjous on voimassa vain helmikuun 28. päivään saakka, joten käy lataamassa nämä heti.

 

2 kommenttia
  1. Anonyymi
    Anonyymi says:

    Hienoa että ilmaisversioita löytyy, mutta valitettavasti DxO One- kameran käyttäjälle näistä ei ole iloa (ei ole tuettujen listalla, päivityksiä ei löydy kuin ostamalla täysversio).

    Vastaa

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!