Digikuvaaja tausta googleplus

Digikuvaaja Facebookissa ja Twitterissä

Jo hyvän aikaa on Facebookista löytynyt Digikuvaajan oma sivu, jolle olen kerännyt kiinnostavia linkkejä ajankohtaisista aiheista. Sivulle on ilmaantunut kiitettävä määrä tykkäyksiä ja siitä rohkaistuneena päätin laajentaa juttutarjontaa myös Twitterin puolelle. Digikuvaaja löytyy Facebookista jo tutuksi tulleessa osoitteessa www.facebook.com/digikuvaaja, sekä nyt myös ensi kertaa Twitteristä osoitteessa https://twitter.com/digikuvaaja.

Sekä Facebookissa, että Twitterissä julkaistaan paljon sellaisia juttuja – ja ennenkaikkea linkkejä – joita ei Digikuvaaja.netin sivuilla pystytä ajan puutteen vuoksi käsittelemään. Twitterin twiitit ovat pääasiassa linkkejä mielenkiintoisiin aiheisiin ympäri internettiä, sekä muiden valokuvaajien ja yhteisöjen twiittejä. Facebookissa julkaistaan tuoreimpia uutisia sekä linkkejä sellaisin juttuihin, jotka herättävät tarpeen kommentointiin julkaisun yhteydessä, ja joita myös lukijoiden toivotaan kommentoivan, sekä uusimpia kuviani gallerian puolelta.

Kaikki uudet Digikuvaajan kirjoitukset julkaistaan myös molemmissa palveluissa (ja näiden lisäksi Digikuvaajan Googe+ sivuilla), joten saat kaikki tuoreet kirjoitukset ja paljon muita juttuja suoraan Facebook-sivullesi tai Twitteriin liittymällä Digikuvaaja.net -sivun lukijaksi painamalla alla olevasta painikkeista. Voit seurata myös sekä Facebookissa, että Twitterissä olevaa Digikuvaajan sisältöä myös tämän sivun kautta, mikäli et halua liittyä palveluiden käyttäjäksi.

Tervetuloa joukkoon kuulemaan uusimpia tuulahduksia valokuvaamisen saralta, sekä vaihtamaan mielipiteitä niistä!

 

2 kommenttia

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!