Digikuvaajan uutiskirje

Digikuvaajan uutiskirje uudistui

Uutiskirje on tärkeä osa nykyaikaista internetsivustoa, koska sen avulla lukijat pystyvät seuraamaan sivuston sisältöä helposti sähköpostin välityksellä. Digikuvaajallakin on oma uutiskirjeensä, jota olen lähetellyt tilaajille aina kun uutta sisältöä on ollut tarjolla.

Viime kesänä vaihdoin Googlen Feedburnerin uutiskirjeestä käyttämään suosittua MailChimp -palvelua, mutta kaikki ei mennyt ihan putkeen. Erinäisten sähläilyjen jälkeen päädyin palaamaan takaisin Feedburneriin. Nyt kokeillaan MailChimpiä uudelleen, toivottavasti paremmalla menestyksellä.

Muutos ei näy tilaajille muuten kuin että uutiskirje on ehkä hieman tyylikkäämmin aseteltu, ja se ilmestyy tästä lähtien säännöllisesti kerran viikossa keskiviikko-iltapäivisin. Ensimmäisessä uutiskirjeessä saattaa olla joitain aiemmin lähetettyjä tekstejä, mutta jatkossa rytmitys menee kohdalleen. Joka uutiskirjeessä on siis kaikki uudet tekstit ja kuvat kuluneen viikon ajalta.

Artikkelipäivitysten lisäksi muutakin sisältöä

Tekstien lisäksi ajattelin lähetellä aina silloin tällöin muutakin ajankohtaista ja lukijoita kiinnostavaa sisältöä uutiskirjeen tilaajille. En tosin ihan vielä ole päättänyt mitä kaikkea se voisi olla. Esimerkiksi välillä kun olen törmännyt rajusti alennettuun hintaan myytäviin, tai jopa ilmaiseksi jaettaviin kuvankäsittelyohjelmiin ja muihin tuotteisiin, on uutisen kirjoittaminen sivustolle liian hidas tapa kertoa asiasta. Tarjous on usein jo päättynyt, kun lukijat löytävät uutisen.

Myös erilaisista valokuvausalan tapahtumista ja esimerkiksi kuvausretkistä, joihin aion osallistua, voisi olla luontevaa kertoa sähköpostin välityksellä. Joka tapauksessa sellaisia juttuja, joihin lukijat voivat tavalla tai toisella osallistua itsekin. Olisiko tässä ideaa? Mitä sinä haluaisit saada sähköpostiisi?

Toivotan kaikki uudet uutiskirjeen tilaajat tervetulleeksi mukaan! Voitte jättää kommentit ja toivomukset sisällöstä tälle sivulle, tai lähettää ne sähköpostilla osoitteeseen teemu@digikuvaaja.net. Sivustolta löytyy myös yhteydenottolomake, jonka avulla minut tavoittaa helposti. Uutiskirjeen voit tilata tämän linkin avulla.

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!