Canon eos d

Canon EOS 700D – Suosittu kamera uudistui maltillisesti

Samaan aikaan kuin Canon julkisti pikkuruisen EOS 100D:n, julkisti yhtiö myös toisen kroppikennolla varustetun järjestelmäkameran. Kyseessä on seuraaja suositulle 650D-kameralle, ja se kantaa mallimerkintää 700D (Yhdysvalloissa sama kamera tunnetaan nimellä Rebel T5i).

Vaikka mallimerkinnässä onkin menty taas seuraavalle sataluvulle, ei ominaisuuksiin ole tehty suurempia muutoksia. Kenno on sama 18 megapikselin CMOS-hybridikenno, joka oli EOS 650D:ssä. Samoin kamerasta löytyvä Digic 5 -prosessori. Kameran takaseinästä löytyy kääntyvä 3 tuuman kokoinen ClearView LCD II -kosketusnäyttö. Kosketusnäytöstä huolimatta kamerassa on onneksi kaikki tutut painikkeet tallella, joten mitään suurta uuden opettelua ei tarvita mikäli Canonin vanhemmat mallit ovat tuttuja.

Vaikka uudistukset ovatkin melko vaatimattomia, niin pitää muistaa että kaiken kaikkiaan ominaisuudet ovat todella kovaa luokkaa. Kyseessä on kuitenkin Canonin edullisemman hintatason laite. Kameran suositushinta tulee olemaan 18-55mm IS STM -kittilinssin kanssa 890 euroa.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • 18.0 megapikselin CMOS hybridikenno
  • Full-HD videokuvaus jatkuvalla tarkennuksella
  • Kääntyvä Clear View LCD II -kosketusnäyttö
  • ISO 100-12800, laajennettavissa ISO 25600
  • Sarjakuvaus 5 kuvaa sekunnissa
  • 9 pisteen automaattitarkennus

Lisää tietoa kamerasta: Dpreview.com: Canon EOS 700D Hands-on Preview

 

1 reply

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!