Adobe photoshop cs

Adobe jakaa Photoshop CS2:sta ilmaiseksi !

Päivitys 11.1.2012: Adoben mukaan kyseessä ei ole ilmaiseksi jaettava sovellus, vaan nämä sarjanumerot on jaettu ja tarkoitettu vain lisenssin omistaville käyttäjille. 

Johan on aikoihin eletty! Netissä uutisoidaan ahkerasti juttua, jonka mukaan Adobe jakaa todellakin verkkosivuillaan ilmaista versiota Photoshop CS2:sta. Kyseessä on kuulemma täysin laillinen, joskin monen vuoden takainen versio suositusta kuvankäsittelyohjelmasta. Käsittääkseni jaossa on koko Creative Suite 2. En kuitenkaan ole vielä päässyt sivuille asti toteamaan asiaa ruuhkan vuoksi. Päätin julkaista tämän uutisen heti siitä kuultuani, vaikka hieman kyllä epäilen sen osoittuvan uutisankaksi. Huhujen mukaan Adobe on kyllästynyt pitämään yllä ohjelmiston aktivointiservereitä ja on ratkaissut ongelman todella luovalla tavalla.

Kuinka ollakaan, Adoben sivut ovat umpiruuhkautuneet. Pitkää pinnaa siis tarvitaan kun koittaa sivuille päästä. ”Site Area Temporarily unavailable…” -ilmoitusta pukkaa koko ajan. Mutta ehkäpä kärsivällisyys palkitaan.

 

Ai niin, se linkki sinne Adoben lataussivuille: Photoshop CS2 for Free!

Päivitys 30.1.2017: Linkki ei enää ole toiminnassa.

Tässä vielä lista ilmaiseksi jaettavista ohjelmista ihan vaan siltä varalta, jos Creative Suite 2 ei ole entuudestaan tuttu:
 • Acrobat 3D 1.0
 • Acrobat Standard 7.0
 • Acrobat Pro 8.0
 • Audition 3.0
 • GoLive CS2
 • Illustrator CS2
 • InCopy CS2
 • InDesign CS2
 • Photoshop CS2
 • Photoshop Elements 4.0/5.0
 • Adobe Premiere Pro 2.0

 

 
Suora lainaus Adoben tiedotteesta:
”Effective December 13, Adobe disabled the activation server for CS2 products and Acrobat 7 because of a technical glitch. These products were released over 7 years ago and do not run on many modern operating systems. But to ensure that any customers activating those old versions can continue to use their software, we issued a serial number directly to those customers. While this might be interpreted as Adobe giving away software for free, we did it to help our customers.”Lisää uutisesta voi käydä lukemassa esimerkiksi täältä: Grab Photoshop and CS2 For Absolutely Free, Right Now,  tai täältä: Adobe may be offering a free (and legal) download of Creative Suite 2

3 kommenttia
 1. Teemu Tretjakov
  Teemu Tretjakov says:

  Hienoa! Hyvä että joku ehti jo kokeilemaan. Mac-versio ei toimi uusissa koneissa, mutta Windows-versio ilmeisesti toimii kaikilla koneilla moitteetta.

  Vastaa

Osallistu keskusteluun ja jätä oma kommenttisi!

Mitä mieltä olet kirjoituksesta? Haluatko lisätietoja aiheesta?
Kysy rohkeasti, niin olet mukana luomassa arvokasta sisältöä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kysymyksesi mahdollisimman nopeasti.

Osallistu keskusteluun tästä aiheesta!